På svenska In English
SCRUBBIS

SCRUBBIS

Med SCRUBBIS tar du enkelt bort havstulpaner, alger och annan beväxning från båtskrovet. Du rengör skrovet själv medan båten fortfarande ligger kvar i vattnet.

895:-


SCRUBBIS är ett rengöringsverktyg som är framtagen för att vara skonsam mot båtskrovet men samtidigt ett effektivt verktyg för att avlägsna beläggningar från skrovet. Rengöringshuvudet har en inbyggd flytkraft på 2 kg som trycker upp mot skrovet. SCRUBBIS materialval, utformning och funktion gör den unik för ändamålet. Skraplisterna är av gummi och när man drar i handtaget fram och tillbaka så skrapar de smala listerna med 2kg tryck mot skrovet, vilket tar bort beväxning såsom sjögräs och havstulpaner väldigt effektivt. Tack vare flykraften så följer Scrubbis skrovet oavsett form.

Använd SCRUBBIS 3-5 gånger per säsong och du får ett rent skrov som gör att båten går snabbare och lägre bränsleförbrukning.

OBS! SCRUBBIS ska användas under säsongen innan beväxningen, typ snäckor, har härdat fast. SCRUBBIS fungerar inte på redan fasthärdade snäckor. Men SCRUBBIS fungerar utmärkt på havstulpaner och annan beväxning.

Funktionerna i produkten är patenterade.

Teleskopsskaft + förlängningsskaft inkluderas.

Dimensioner:
Skaft: Totalt 3,2m från topp till gummiskraperna.
Rengöringshuvud: Bredd 40cm, Diameter 9,5cmScrubbis set Hur fungerar Scrubbis SCRUBBIS - Med Svante SCRUBBIS förpackning Rengöringshuvud med skraplister


Hur fungerar Scrubbis skrovborste

FÖRDELAR:


- Enkelt och snabbt

Genom att föra handtaget fram och tillbaks skrapar rengöringshuvudet längs med skrovet. Den inbyggda flytkraften i rengöringshuvudet hjälper till och trycker emot skrovet. Med SCRUBBIS rengör du skrovet på din båt vattnet. Du behöver inte längre lyfta upp båten eller köra iväg till tvättstationer för att rengöra skrovet.

- Bra för miljön

Miljön mår bra när du rengöra skrovet med SCRUBBIS istället för att använda giftiga bottenfärger. båttvättarna för att rengöra.

- Liten och behändig

SCRUBBIS är lätt att stuva undan i båten med avtagbart rengöringshuvud och teleskophandtag. Väl i vattnet är den otroligt enkel att använda vart du än är.

- Spara pengar

Det genomsnittliga priset för en skrovrengöring i en konventionell båttvätt är ca 600 kr. Framförallt sparar du pengar genom att slippa bottenmåla båten. Om du rengör mer än en gång per säsong blir det lönsammare med SCRUBBIS.

- Snabbare båt

SCRUBBIS gör din båt snabbare då skrovet är rent som ger en lägre friktion i vattnet.